Ik zoek werk
Sterre zonder logo 3

Je zoekt niet zomaar werk. Want over één ding is bijna iedereen het eens: werk geeft je ervaring en inspiratie. Verankert je in de samenleving. Dus wat als je dan even – of al heel lang – geen werk hebt of moeilijk kunt vinden? Dan zijn wij er, Provalu.

Provalu maakt de waarde van werk mogelijk

Provalu zet zich volledig in om jou te koppelen aan werk dat bij je past. Met al je positieve energie ben jij van grote waarde voor je werkgever. Door wat je doet en door wie je bent. Ontdek hoe waardevol werk voor jou is.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past

Groenvoorziening

Zorg jij straks met de ploeg van de groenvoorziening voor aangeharkte plantsoenen, gesnoeide bomen, gemaaide grasvelden en opgeruimde sloten?

Schoonmaakunit

Zorg jij straks voor schone en frisse kantoorruimtes? Of ga je aan de slag op het gemeentehuis of in een sporthal?

Postbezorging

Bezorg jij straks de post van organisatie, bedrijven, scholen en gemeentes in de Kust-, Duin- en Bollenstreek? Een zelfstandige baan in de buitenlucht!

Werk met begeleiding

Heb jij hulp nodig bij het vinden van een baan? Onze adviseurs staan voor jou klaar met hulp en advies. Herken jij je in één van onderstaande criteria? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

  • Ik ontvang een uitkering via de ISD
  • Ik ontvang een uitkering via gemeente Katwijk
  • Ik ontvang geen uitkering, maar ben wel ingeschreven als werkzoekende op werk.nl (en kan dit bewijzen)

Jongerenpunt.

Ben jij een jongere in de leeftijd van 18-27 en heb je hulp nodig bij het zoeken van een passende baan of opleiding? Dan kun je contact opnemen met het Jongerenpunt. Het Jongerenpunt is er speciaal om jongeren in de Kust-, Duin- en Bollenstreek te helpen een toekomst voor zichzelf te bouwen. We geven jongeren graag de kans om volledig aan de 

maatschappij mee te doen, door hun talenten te ontwikkelen en benutten. Het Jongerenpunt richt zich vooral op:

  • Jongeren zonder uitkering
  • Jongeren zonder binding met gemeente of school
  • Voortijdige schoolverlaters zonder startkwalificatie
  • (Oud-)schoolverlaters PRO/VSO
  • (Oud-)schoolverlaters MBO