Waardemakers. Dat zijn mensen en organisaties die de waarde van werk in praktijk brengen. Sociaal, betrokken en vol passie. Maak hier kennis met waardemakers, van onszelf én uit de regio.
Gina bloeide op dankzij het hybride leerwerktraject van mboRijnland en Provalu. Van twijfel naar topprestaties. Haar verhaal laat zien wat mogelijk is met de juiste begeleiding, een veilige leeromgeving én eigen doorzettingsvermogen.
Brendan én partners zoals praktijkschool Het Waterland noemen wij echte waardemakers. Zij laten zien hoe het wél kan: jongeren begeleiden naar duurzaam werk waarin ze tot hun recht komen.
Milo van Berkel (24) is een echte handige Harrie. Hij kan alles maken: van auto’s tot fietsen en technische apparaten. Door zijn interesse in techniek heeft hij binnen korte tijd grote stappen gezet bij Provalu.
Patrick van Kesteren, geboren ondernemer, is in 2016 zijn eigen lunchroom gestart in Voorhout; Heren52. Sinds anderhalf jaar heeft hij via Provalu een medewerkster aan zijn team kunnen toevoegen die hem én haar energie geeft. Samen zijn zij echt Waardemakers!
De waarde van werk creeëren lukt alleen als mensen hun talent kunnen inzetten én als werkgevers daarvoor ruimte maken. Maarten-Pieter en het Noordwijkse bedrijf Light & Living laten dat al 12,5 jaar zien. Samen maken zij dagelijks werk van waarde.
De medewerkers van Provalu verzorgen al zo’n 30 jaar diverse producten die aan boord van de KLM in de World Business Class en sinds augustus 2022 Premium Comfort Class worden gebruikt. Een waardevolle werkgever.
John weet al sinds kleins af aan wat hij wil doen. Bij de Gemeente Katwijk werken en rijden op de vuilniswagen. En dat is dankzij zijn doorzettingsvermogen gelukt!
Jasmijn uit Voorhout was toe aan een nieuwe uitdaging op werkgebied. Jobcoach Femke is aan de slag gegaan en vond de perfecte plek bij chocolaterie Pierre in Hillegom.
Mirato, ontwerpt en realiseert interieurconcepten. Daar waar ideeën, ambities en verhalen tot leven komen, is ook voor Sjaak een waardevolle baan tot stand gekomen.
Marjolein straalt, eigenlijk altijd. Een lach, een kopje koffie of lekkere soep, een praatje. Ze is gastvrouw in hart en nieren en dat al 12,5 jaar in het bedrijfsrestaurant van Provalu.