spray voor schoonmaak
Schoonmaakunit

Een schoon en fris kantoor, entree van een publieke ruimte of sporthal is van grote waarde. De gebruikers kunnen op die manier optimaal werken, sporten of voelen zich welkom bij een organisatie. De medewerkers van Provalu voeren dagelijks  schoonmaakwerkzaamheden uit voor diverse gemeentes, instanties en bedrijven in de Kust-, Duin- en Bollenstreek.

Als re-integratie en ontwikkelbedrijf zet Provalu medewerkers in met een afstand tot de arbeidsmarkt en coachen de medewerkers ‘on the job’. Zo leren wij hen het vak én brengen wij hen algemene maatschappelijke normen en waarden bij.

De schoonmaakunit bestaat sinds 2010 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een werkplek voor ruim 100 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op 59 locaties in de Kust-, Duin- en Bollenstreek wordt het waardevolle werk uitgevoerd met veel precisie en plezier!

100 medewerkers - 11 dorpen, 1 stad , 7 gemeenten - 59 locaties -  30 schoonmaakdoekjes per medewerker per dag

Uw schoonmaak; ons werkplezier

Als bedrijf of organisatie wilt u een schone en frisse werk- en/of ontvangstruimte. Soms is er niet altijd de gelegenheid om de schoonmaakwerkzaamheden goed op te pakken. Onze schoonmaakmedewerkers kunnen de oplossing bieden. Zij staan iedere dag (behalve zondag) paraat om het werk nauwkeurig en vakkundig uit te voeren.

Op de afgesproken dag en tijd worden de werkzaamheden uitgevoerd, zodat u altijd kunt rekenen op een hygiënische omgeving. Het plezier dat u hiermee geeft aan onze medewerkers is onbetaalbaar.

Hand in hand 

Ons team bestaat uit unieke medewerkers die intern worden opgeleid door onze vakmensen. Door onze jarenlange ervaring met de doelgroep zijn wij in staat om het beste in iemand naar boven te halen. Wij kijken naar de mogelijkheden en het potentieel van een medewerker en zetten hen in ‘hun kracht’.

Het hoofdkantoor en de productieafdelingen van Provalu bieden een unieke opleidingsomgeving wat resulteert in goed opgeleide medewerkers die trots zijn op hun werk en zich daarom voor meer dan 100% in zullen zetten. 

Schoonmaakwerkzaamheden? Wij regelen het voor u.

Wat kunt u verwachten?

  • Professionele begeleiding
  • Doorlopende bewaking kwaliteitsniveau
  • Tweejaarlijks evaluatiemoment
  • Marktconforme landelijke uurtarieven

interesse?

Meer weten over de mogelijkheden van onze schoonmaakunit? Neem gerust contact met ons op via unitschoonmaak@provalu.nl.