Over ons

Wij zijn Provalu; hét verbindingscentrum voor partners en werkgevers in de Kust-, Duin- en Bollenstreek, voortgekomen uit het samengaan van MareGroep en Servicepunt Werk. 

Duurzame arbeidsrelatie

Provalu zet zich in om duurzame arbeidsrelaties te realiseren door de afstand tussen gemotiveerde mensen en werkgevers te overbruggen. Dit doen wij door mensen professioneel te begeleiden, te scholen en te bemiddelen en met werkgevers mee te denken en deze te adviseren. Met een goede match tussen werkgevers en werknemers maken beiden, samen met Provalu, de meerwaarde van werk mogelijk. 

Meerwaarde voor iedereen

De waarde van werk mogelijk maken biedt voordelen voor alle partijen. Social return on investment, maar dan twee kanten op: werkzoekenden gaan een nieuwe levensfase in, er is weer perspectief. De werkgever krijgt de juiste ondersteuning en begeleiding van een van de adviseurs van Provalu en krijgt vervolgens gemotiveerde en unieke medewerkers. Samen geven ze invulling aan een maatschappelijke doel.

“Samen maken we de waarde van werk mogelijk”

Samenwerkingspartners / netwerkorganisaties

In 2021 is, door de samenvoeging van MareGroep en Servicepunt Werk, het nieuwe werk- en ontwikkelbedrijf Provalu ontstaan. In dit laatste jaaroverzicht van MareGroep leest u alles over het ontstaan van Provalu en het waardevolle werk dat is verricht.