Over ons
De waarde van werk

Wij zijn Provalu; hét werk- en ontwikkelbedrijf in de Kust-, Duin- en Bollenstreek. Wij maken in opdracht van de zeven bijbehorende gemeenten de waarde van werk mogelijk voor mensen met een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt.

Werk is onlosmakelijk verbonden met je levensloop. Het vormt je, voed je met ervaring en inspiratie. Verankert je in de samenleving.

Maar wat als je geen werk hebt? Wat als je in zekere zin uniek bent. Of je in een unieke situatie bevindt waardoor je verder van de arbeidsmarkt staat? Dan wordt voelbaar, hoe waardevol werk is. Niet alleen een financieel doel kent, maar juist ook een sociaal doel. Mensen een plek geeft in de gemeenschap. Een rol van betekenis. En iets en iemand om elke dag naar uit te kijken. Werk… je zult het maar NIET hebben.

Gelukkig zijn wij er. Een gepassioneerd team van veelzijdige, enthousiaste mensen met een sociaal hart. Vanuit hét verbindingscentrum voor werk, re-integratie en ontwikkeling in de Kust-, Duin- en Bollenstreek werken wij dagelijks aan een inclusieve arbeidsmarkt.

“Samen maken we de waarde van werk mogelijk”

Ik zoek werk

Wat als je even – of al heel lang – geen werk hebt of moeilijk kunt vinden? Als je een afstand tot werk of een opleiding ervaart? Dan zijn wij er, Provalu. Ons team adviseurs staat klaar om voor jou aan de slag te gaan. 

Ik wil werk uitbesteden

Zoekt u als werkgever naar ontlasting van taken? U kunt diverse werkzaamheden uitbesteden aan Provalu. Zo kunnen wij uw schoonmaakwerk, postbezorging of productiewerk op ons nemen.

Ik zoek medewerkers

Extra handen nodig binnen uw bedrijf of heeft u een SROI afspraak in te vullen? Ons professionele team van adviseurs staat voor u klaar om inclusief ondernemen mogelijk te maken.

Werken bij Provalu

Wil jij werken binnen een sociaal-maatschappelijke organisatie en meewerken aan een nog inclusievere Kust-, Duin- en Bollenstreek? Bekijk onze vacatures en wie weet tot snel!

Gemeenschappelijke regeling (GR KDB)

Provalu is de uitvoeringsorganisatie van de GR KDB. Lees hier alles over de gemeenschappelijke regeling van de 7 bijbehorende gemeenten.

Samenwerken

Werkgevers Servicepunt Holland-Rijnland (WSP HR)

Provalu maakt onderdeel uit van het Werkgevers servicepunt Holland-Rijnland (WSP HR).

Samenwerkingspartners / netwerkorganisaties