Ik zoek medewerkers
Samen werken aan een inclusieve arbeidsmarkt

Wie via Provalu een nieuwe medewerker in dienst neemt, krijgt een arbeidskracht, die enorm gemotiveerd en trouw zal zijn aan de organisatie. Ondernemers, die al gebruik maken van de diensten, zijn enthousiast. Zij ervaren, dat door het aannemen van deze medewerkers en met de juiste begeleiding met behulp van Provalu, deze mensen groeien in hun werk, zelfvertrouwen en zelfbeeld. De medewerkers werken met enthousiasme en voldoening, omdat ze meedoen, er weer toe doen. 

"Net dat stapje extra voor de match tussen medewerker en werkgever"

Wij ontzorgen

Provalu zorgt niet alleen voor gemotiveerde medewerkers op de werkvloer, maar ook bieden wij ondersteuning bij het verkrijgen van aantrekkelijke subsidieregelingen, die de inzet van onze medewerkers nóg aantrekkelijker maken.

Provalu helpt ook met het voorbereiden en opzetten van tal van andere plaatsingsmogelijkheden. Denk aan een stage, werkervaringsplaats, proefplaatsing en jobcoaching.

Social Return On Investment

Heeft uw bedrijf een aanbesteding gewonnen bij de gemeente Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse of Teylingen of bij ISD Bollenstreek en hiermee een SROI afspraak? Onze SROI adviseur staat voor u klaar om te ondersteunen bij de invulling. 

Zoekt u geen personeel binnen uw bedrijf, maar wel een plek waar een productieklus kan worden uitgevoerd? Ook dit is mogelijk bij Provalu.

Wij staan graag voor u klaar!

Contact