spray voor schoonmaak
Social return on investment (SROI)

Heeft je bedrijf een aanbesteding gewonnen bij de gemeente Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse of Teylingen of bij ISD Bollenstreek? Dan is het de bedoeling dat je een deel van de opdrachtsom besteedt aan Social Return on Investment (SROI).

Met Social Return on Investment help je mensen die om diverse redenen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben om (weer) werkervaring op te doen. Bijvoorbeeld door iemand in te zetten op de aanbestede opdracht of door een alternatieve invulling die de afstand tot de arbeidsmarkt verkleint. Provalu is hiervoor úw partner binnen de Kust-, Duin- en Bollenstreek.

"Met SROI geef je iets terug aan de samenleving"

Regionale samenwerking

De gemeenten Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen (incl. de werkorganisatie HLTsamen) en de ISD Bollenstreek vormen samen de Kust-, Duin- en Bollenstreek (KDB). De KDB-gemeenten werken veel samen op het gebied van sociaal maatschappelijke thema’s en willen regelgeving waar mogelijk op elkaar afstemmen. Zo ook voor Social Return on Investment. De KDB-gemeenten voeren hun SROI-beleid uit via de gezamenlijke regionale SRoI-uitvoeringsvoorwaarden KDB.

Interesse? 

Wil je meer weten of hulp bij het invullen van je SROI-verplichting? Accountmanager Deborah Stam is verantwoordelijk voor SROI en denkt graag met je mee. Ook kan ze je in contact brengen met gemotiveerde werkzoekenden. Neem contact met haar op via socialreturn@provalu.nl.