Boskalis en Provalu realiseren regionale werkplekken

Als onderdeel van de RijnlandRoute wordt de N206 tussen Leiden en Katwijk vernieuwd en verbreed. Boskalis Nederland vervangt de eenbaansweg door een deels verdiepte weg met twee rijbanen en dubbele rijstroken. In samenwerking met Provalu realiseren zij tijdens dit project regionale werkplekken voor inwoners van de Kust-, Duin- en Bollenstreek met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een trotse leidinggevende

Angelique is trots op het team van de schoonmaak unit en sluit af: “Het is zo gaaf om te zien wat wij met elkaar bereikt hebben. In de gehele regio verzorgen wij de schoonmaak voor bedrijven en organisaties die op hun beurt zorgen voor waardevolle werkplekken. Ons doel bij Boskalis is nu bereikt, maar voor de toekomst hebben we nog veel doelen op ons verlanglijstje staan om te behalen.” 

Bent u benieuwd wat de schoonmaakunit van Provalu voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op met Angelique van der Veld via angelique.vd.veld@provalu.nl.

Social return on investment

Sociaal inkopen is een belangrijk onderdeel om aan SRoI-verplichtingen te voldoen voor Boskalis. Doordat Provalu de schoonmaakwerkzaamheden als dienst aanbiedt, blijft de begeleiding van de medewerkers bij Provalu. Dit zorgt voor een win-win situatie voor beiden partijen. De medewerkers van Provalu hebben een vaste structuur voor de werkzaamheden en een aanspreekpunt vanuit Provalu. Boskalis biedt het werk en de locaties aan voor een langere termijn, waardoor de medewerkers van Provalu kunnen rekenen op een vaste werkplek. Zo heeft Provalu de tijd voor de begeleiding en ontwikkeling van de medewerkers en kan Boskalis zich in een schone keet focussen op de werkzaamheden voor de Rijnlandroute.

Sociaal maatschappelijk ondernemen doe je samen

Mike Strijbis en Angelique van der Veld blijken een goed team. Als realisatiemanager bij Boskalis zet Mike zich er persoonlijk voor in dat de werknemers zich kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf. “Het is belangrijk om iedereen kans te bieden op een goede werkplek en wij hopen daarin een steentje bij te dragen. Dit vraagt intern om een actieve houding en aanpak. Door collega’s mee te nemen in elkaars achtergrond en verhaal ontstaat er begrip voor elkaar, iets dat van essentieel belang is.” Angelique vertelt vanuit haar rol als unitmanager Schoonmaak over de samenwerking. “De uitvoering van de werkzaamheden verliep zo goed dat wij al snel de vraag van Boskalis kregen om ook de andere keten binnen het werkgebied langs de N206 te onderhouden” vertelt Angelique van der Veld, unitmanager schoonmaak Provalu. “Een enorme eer voor de medewerkers én een teken dat de klant, Boskalis in dit geval, tevreden is.”

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Jaaroverzicht 2023

Provalu heeft in 2023 een mooi jaar achter de rug en daar willen wij u graag in dit jaaroverzicht een doorkijkje in geven.

Administratief werk

Cyber Security training vult SROI verplichting in

Wat als je merkt dat medewerkers steeds vaker met cyber criminaliteit te maken krijgen en een cyber security expert een SROI verplichting heeft? Onze SROI adviseur vond een manier om deze twee uitdagingen te bundelen door de cyber security expert een training te laten ontwikkelen voor de medewerkers van Provalu.