Kring Bedrijven Bloembollenstreek op bezoek bij Provalu

Op maandag 23 januari waren de leden van Kring Bedrijven Bloembollenstreek (KBB) welkom bij Provalu. De opkomst was groot en de indruk na afloop eveneens.

Provalu is het verbindingscentrum voor partners en werkgevers in de Kust-, Duin- en Bollenstreek. Zij zet zich in om duurzame arbeidsrelaties te realiseren door de afstand tussen gemotiveerde mensen en werkgevers te overbruggen.

Directeur Rinco Knoop heeft verteld waar Provalu voor staat en hoe het samengaan van MareGroep en Servicepunt Werk tot stand is gekomen. Manager Operations Karin Ruben heeft uitgelegd hoe werkzoekenden vanuit een uitkeringssituatie bemiddeld worden naar werk en wat er nodig is om de medewerkers bij Provaulu te ontwikkelen, hiervoor is (elektro)technisch-, assemblage- en verpakkingswerk nodig.

Beiden hebben een beroep gedaan op de ondernemers om zich hiervoor in te zetten.

Een aantal werkzoekenden heeft het aangedurfd om een pitch te doen. Hier werd ademloos naar geluisterd. Na de rondleidingen op de diverse productieafdelingen en het postbedrijf werd er nog gezellig nagepraat over deze bijzondere middag.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

 W4A5152d

Honderden streekgenoten bezoeken Open Huis

Honderden streekgenoten zijn zaterdag 23 september over de rode loper bij Provalu naar binnen gegaan om  het werk- en ontwikkelbedrijf te verkennen. Tijdens het Open Huis van Provalu zijn de bezoekers aangenaam verrast door de diversiteit van de organisatie.

Sharony1

Freightways investeert in een inclusieve arbeidsmarkt

Freightways uit Katwijk is een logistiek service verlenend bedrijf waar het menselijk aspect van groot belang is. De keuze om een samenwerking te zoeken met Provalu is dan ook niet onverwacht. Beide partijen werken namelijk dagelijks aan een inclusievere arbeidsmarkt. Dé manier van duurzaam ondernemen.