Kring Bedrijven Bloembollenstreek op bezoek bij Provalu

Op maandag 23 januari waren de leden van Kring Bedrijven Bloembollenstreek (KBB) welkom bij Provalu. De opkomst was groot en de indruk na afloop eveneens.

Provalu is het verbindingscentrum voor partners en werkgevers in de Kust-, Duin- en Bollenstreek. Zij zet zich in om duurzame arbeidsrelaties te realiseren door de afstand tussen gemotiveerde mensen en werkgevers te overbruggen.

Directeur Rinco Knoop heeft verteld waar Provalu voor staat en hoe het samengaan van MareGroep en Servicepunt Werk tot stand is gekomen. Manager Operations Karin Ruben heeft uitgelegd hoe werkzoekenden vanuit een uitkeringssituatie bemiddeld worden naar werk en wat er nodig is om de medewerkers bij Provaulu te ontwikkelen, hiervoor is (elektro)technisch-, assemblage- en verpakkingswerk nodig.

Beiden hebben een beroep gedaan op de ondernemers om zich hiervoor in te zetten.

Een aantal werkzoekenden heeft het aangedurfd om een pitch te doen. Hier werd ademloos naar geluisterd. Na de rondleidingen op de diverse productieafdelingen en het postbedrijf werd er nog gezellig nagepraat over deze bijzondere middag.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Stichting SterkSaam en Provalu verzegelen samenwerking

Stichting SterkSaam en Provalu hebben een nieuw samenwerkingscontract ondertekend. Bestuurders Van Rhijn en Knoop spraken hiermee op een duurzame wijze af dat Provalu de schoonmaak binnen het kleinschalig wooninitiatief SterkSaam blijft verzorgen en bovendien gaat uitbreiden.