Team GO (WSP HR) organiseert matchingevent 'Holland Rijnland Got Talent'

Donderdag 7 juli zal voor de tweede maal het event 'Holland Rijnland Got Talent' worden georganiseerd door het brancheteam garantiebanen en overheid (GO) van Werkgeversservicepunt Holland Rijnland (WSP HR). Femke van Kampen (adviseur ontwikkeling & re-integratie bij Provalu) en Femke Hakkert (werkzoekende) kijken uit naar een waardevol matchingevent.

Een ideale werkzoekende

"Femke is een cadeautje voor mij. Ze heeft een duidelijk doel, de juiste opleidingen en is ijzersterk" vertelt Femke van Kampen die als specialisme jobcoaching in haar portefeullie heeft. Ze kijkt dan ook met veel positiviteit naar het komende event en 'haar' kandidaat Femke.

Meer informatie over het branchteam vind je op: Team Garantiebanen en Overheid - Werkgevers Servicepunt Holland Rijnland (wsphollandrijnland.nl of neem contact op met adviseur Femke van Kampen via femke.van.kampen@provalu.nl.

"Het is voor werkzoekenden soms lastig om een juiste match te vinden met een werkgever. Tijdens 'Holland Rijnland Got Talent' zetten wij een aantal werkzoekenden letterlijk in de spotlight. Werkgevers kunnen via een video pitch kennismaken met een 16-tal kandidaten waarna zij met elkaar in gesprek kunnen" legt Femke van Kampen, adviseur ontwikkeling & re-integratie bij Provalu, uit. "Zo proberen wij, door het persoonlijke contact tussen beide partijen te organiseren, matches te realiseren."

Femke is gedreven en zoekt een passende baan

Tijdens de zogeheten speeddates hoopt ook Femke Hakkert (37) een passende baan te vinden. Femke werkt op dit moment een aantal uur als receptioniste en wil hier graag al haar werkuren mee invullen. "De verscheidenheid van werkzaamheden achter de balie past mij heel goed en doe ik met veel enthousiasme. De bedrijvigheid aan de balie maakt het werk ontzettend leuk.”

Femke zoekt dan ook een bedrijf waar zij als administratief medewerkster of receptioniste goed uit de verf komt. Verdere wensen heeft zij niet. Zoals Femke zelf zegt kan ieder werk 'leuk' zijn, het ligt aan de effort die je er zelf in steekt.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Administratief werk

Cyber Security training vult SROI verplichting in

Wat als je merkt dat medewerkers steeds vaker met cyber criminaliteit te maken krijgen en een cyber security expert een SROI verplichting heeft? Onze SROI adviseur vond een manier om deze twee uitdagingen te bundelen door de cyber security expert een training te laten ontwikkelen voor de medewerkers van Provalu.