Team GO (WSP HR) organiseert matchingevent 'Holland Rijnland Got Talent'

Donderdag 7 juli zal voor de tweede maal het event 'Holland Rijnland Got Talent' worden georganiseerd door het brancheteam garantiebanen en overheid (GO) van Werkgeversservicepunt Holland Rijnland (WSP HR). Femke van Kampen (adviseur ontwikkeling & re-integratie bij Provalu) en Femke Hakkert (werkzoekende) kijken uit naar een waardevol matchingevent.

"Het is voor werkzoekenden soms lastig om een juiste match te vinden met een werkgever. Tijdens 'Holland Rijnland Got Talent' zetten wij een aantal werkzoekenden letterlijk in de spotlight. Werkgevers kunnen via een video pitch kennismaken met een 16-tal kandidaten waarna zij met elkaar in gesprek kunnen" legt Femke van Kampen, adviseur ontwikkeling & re-integratie bij Provalu, uit. "Zo proberen wij, door het persoonlijke contact tussen beide partijen te organiseren, matches te realiseren."

Femke is gedreven en zoekt een passende baan

Tijdens de zogeheten speeddates hoopt ook Femke Hakkert (37) een passende baan te vinden. Femke werkt op dit moment een aantal uur als receptioniste en wil hier graag al haar werkuren mee invullen. "De verscheidenheid van werkzaamheden achter de balie past mij heel goed en doe ik met veel enthousiasme. De bedrijvigheid aan de balie maakt het werk ontzettend leuk.”

Femke zoekt dan ook een bedrijf waar zij als administratief medewerkster of receptioniste goed uit de verf komt. Verdere wensen heeft zij niet. Zoals Femke zelf zegt kan ieder werk 'leuk' zijn, het ligt aan de effort die je er zelf in steekt.

Een ideale werkzoekende

"Femke is een cadeautje voor mij. Ze heeft een duidelijk doel, de juiste opleidingen en is ijzersterk" vertelt Femke van Kampen die als specialisme jobcoaching in haar portefeullie heeft. Ze kijkt dan ook met veel positiviteit naar het komende event en 'haar' kandidaat Femke.

Meer informatie over het branchteam vind je op: Team Garantiebanen en Overheid - Werkgevers Servicepunt Holland Rijnland (wsphollandrijnland.nl of neem contact op met adviseur Femke van Kampen via femke.van.kampen@provalu.nl.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en
krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Initiatief weggeefwinkel Jojo en Provalu

In een tijd waarin alles duurder wordt is het moeilijk voor te stellen dat er een plek bestaat waar je gratis kunt winkelen. Ontmoetingswerkplaats Jojo in Sassenheim heeft echter zo’n plek én zette de deuren open voor alle medewerkers van Provalu.

'Het hoeft er maar één te zijn'

Provalu en het UWV organiseerde donderdag 17 november een banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden. In een sfeervolle ruimte kon men op een ongedwongen manier kennis maken met elkaar. Iets dat de werkgevers ook deze keer met beide handen aanpakte. 'Het hoeft er maar één te zijn. Dan ben ik al heel blij' aldus een werkgever.

Vakgerichte taalopleidingen met baangarantie

De krapte op de arbeidsmarkt is goed merkbaar. BWorkz, Provalu en DZB Leiden investeren in vaktaal- opleidingen voor werkzoekenden gekoppeld aan werk. Hierdoor ontstaan waardevolle medewerkers voor bedrijven in de regio.  

© Provalu 2021  /  privacyverklaring