Sportbedrijf Katwijk en Provalu slaan handen ineen

Met ingang van 1 september 2021 gaat Sportbedrijf Katwijk de samenwerking aan met Provalu. Medewerkers van Provalu worden vanaf dat moment ingezet voor het facilitair onderhoud van de diverse binnensportaccommodaties van het Sportbedrijf. 

Provalu helpt mensen bij het vinden van werk, waaronder statushouders en bijstandsgerechtigden en mensen met een beperking. Angelique van der Veld, Unitmanager Schoonmaak bij Provalu: “Wij doen er alles aan om het beste in mensen naar boven te halen en kijken hierbij altijd naar de mogelijkheden en het potentieel van de medewerker. Medewerkers worden gecoacht, krijgen toegang tot opleidingen en cursussen en worden ondersteund in klant- en servicegerichtheid”. 

De medewerkers van Provalu gaan als eerste aan de slag met schoonmaakwerkzaamheden in de gymnastiekzaal Dahliastraat, gevestigd in de Molenwijk in Katwijk. Als de pilot in deze accommodatie goed verloopt, wordt de dienstverlening mogelijk uitgebreid naar andere accommodaties van het Sportbedrijf. Vincent Venloo, directeur van Sportbedrijf Katwijk: “Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor ons. Door samen te werken met Provalu geven we personen die anders aan de zijlijn zouden staan een kans om te participeren in de samenleving en zich verder te ontwikkelen.”

De samenwerking tussen Sportbedrijf Katwijk en Provalu sluit aan op de maatschappelijke agenda van de gemeente Katwijk. Adger van Helden, wethouder Samenleving, Werk en Financiën: “In Katwijk vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Het hebben van werk is daarbij heel belangrijk. Niet voor iedereen is het vinden van passend werk even gemakkelijk. Dus daar waar nodig ondersteunen we inwoners hierbij, bijvoorbeeld via Provalu. Deze samenwerking biedt kansen om nog meer mensen aan passend werk te helpen. Daar doen we het voor!”

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en
krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Team GO (WSP HR) organiseert matchingevent 'Holland Rijnland Got Talent'

Donderdag 7 juli zal voor de tweede maal het event 'Holland Rijnland Got Talent' worden georganiseerd door het brancheteam garantiebanen en overheid (GO) van Werkgeversservicepunt Holland Rijnland (WSP HR). Femke van Kampen (adviseur ontwikkeling & re-integratie bij Provalu) en Femke Hakkert (werkzoekende) kijken uit naar een waardevol matchingevent.

Banenmarkt trekt veel bezoekers

De banenmarkt, georganiseerd door het UWV en Provalu, heeft dinsdag 14 juni veel bezoekers getrokken. De 35 aangemelde bedrijven uit de Kust-, Duin- en Bollenstreek hadden stands ingericht om werkzoekenden te ontvangen.

Provalu mailt veilig met Zivver

Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze klanten. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat de huidige kanalen – zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post – kwetsbaar zijn.

© Provalu 2021  /  privacyverklaring