Pilot ‘fijnsortering textiel’ i.s.m. kringlooporganisatie Noppes

Op 3 april start een nieuwe pilot van 4 maanden voor onze productieafdelingen in Voorhout. Een pilot die gericht is op duurzaam ondernemen in samenwerking met kringloopwinkel Noppes.

Tijdens de pilot zullen onze collega's kleding en textiel uitsorteren dat is ingezameld in de winkels van Kringlooporganisatie Noppes. Daarnaast wordt er een kwaliteitscheck uitgevoerd. Zo kunnen de winkels van Noppes rekenen op textiel die klaar is voor de verkoop.

Goede voorbereiding telt

Op 1 maart is het operationele team van Provalu samen met het begeleidingsteam van Noppes op bezoek geweest in Schijndel bij collega SW-bedrijf WSD, waar ze veel ervaring hebben in het sorteren van textiel. Het team is hier enthousiast en geïnspireerd vandaan gekomen. Op naar een goede start en positief verloop van de pilot!

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Stichting SterkSaam en Provalu verzegelen samenwerking

Stichting SterkSaam en Provalu hebben een nieuw samenwerkingscontract ondertekend. Bestuurders Van Rhijn en Knoop spraken hiermee op een duurzame wijze af dat Provalu de schoonmaak binnen het kleinschalig wooninitiatief SterkSaam blijft verzorgen en bovendien gaat uitbreiden.