Jasmijn en Jack vinden top baan bij chocolaterie Pierre

Jasmijn uit Voorhout was toe aan een nieuwe uitdaging op werkgebied. Jobcoach Femke is aan de slag gegaan en vond de perfecte plek bij chocolaterie Pierre in Hillegom. Een lokale onderneming die staat voor maatschappelijk ondernemen.

“Eigenlijk zochten wij ook nog een inpakker en zodoende kwam Jasmijn op ons pad. Femke is met haar op kennismaking geweest en na twee proefdagen hebben wij haar een werkplek aangeboden” vertelt eigenaresse Karin. “Ze past heel goed in het team en werkt hard.”

“Ik ben super blij met mijn baan” vertelt Jasmijn. “Het werk is leuk en afwisselend. De collega’s zijn heel aardig en we hebben veel lol. Ik ga hier niet meer weg!”

Als laatste is Omar gestart bij de chocolaterie in Hillegom. Een echte alleskunner die binnen het bedrijf helpt waar het nodig is. Eigenaar Gert houdt van een open sfeer waarin je eerlijk kunt zijn naar elkaar. “Wij zijn heel blij met de hulp, maar kijken ook kritisch naar het werk dat geleverd wordt. Als het niet goed gaat zul je het horen, maar met deze drie loopt het heel goed. Ik ben blij met de nieuwe collega’s!” Jobcoach Femke van Kampen is blij met de geslaagde plaatsingen. “Hier doe ik het voor. Om te zien dat iemand een werkplek vindt waar hij of zij helemaal tot zijn recht komt en heel veel werkplezier heeft.”

Ook op zoek naar personeel? Neem eens contact op met jobcoach Femke om te bespreken wat er mogelijk is. Mail naar info@provalu.nl.

December; de drukste én gezelligste maand van het jaar!

In de decembermaand een chocolaterie binnenlopen is een feest. Met de Sinterklaas net achter de rug is het warmlopen voor de kerst gestart. “Deze maand is de drukste én gezelligste van het jaar” vertelt Gert, eigenaar van chocolaterie Pierre.

Het familiebedrijf is al 28 jaar een fenomeen in Hillegom en omstreken. Samen met zijn vrouw Karin en zoon Jeffrey bestieren zij een chocolaterie in Hillegom en Haarlem. “Wij hebben een grote groep patissiers in dienst waarmee wij een hecht team vormen. Juist in deze drukke tijd zie je dat de werksfeer verhoogd en iedereen er voor gaat. Dat is mooi om te zien.”

Om de drukte aan te kunnen zijn extra collega’s welkom en komt er hulp vanuit werk- en ontwikkelbedrijf Provalu.

Jobcoach Femke matcht drie nieuwe collega’s

De samenwerking tussen Provalu en chocolaterie Pierre is gestart toen Gert en Karin op zoek waren naar een chauffeur. Via Provalu zijn zij in contact gekomen met Jack. Een streekgenoot die goed bleek te passen binnen het team. “Ik heb het onwijs naar mijn zin hier” vertelt Jack. “Ik rij de bestellingen en doe allerlei klussen in de chocolaterie.”

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Administratief werk

Cyber Security training vult SROI verplichting in

Wat als je merkt dat medewerkers steeds vaker met cyber criminaliteit te maken krijgen en een cyber security expert een SROI verplichting heeft? Onze SROI adviseur vond een manier om deze twee uitdagingen te bundelen door de cyber security expert een training te laten ontwikkelen voor de medewerkers van Provalu.