HomeWizard en Provalu vieren samenwerking

HomeWizard is een lokale onderneming die hard aan de weg timmert. De apparaten en app van HomeWizard geven Nederlandse huishoudens meer inzicht in hun gas-, water- en stroomverbruik. Een zoektocht naar extra hulp in het distributieproces van de P1 meter mondde uit bij Provalu.

Vertegenwoordigers van HomeWizard en Provalu

De nieuwe samenwerking is na een geslaagde pilot bezegeld voor tenminste het komende half jaar. “En we zijn positief over de toekomst” vertelt Ingrid Kuijt, sales- en accountmanager van Provalu.

Slimme energieverbruiksmeters vinden via Provalu de weg naar de klant

De P1 meter is een gadget dat je in de slimme meter klikt om live het gas- en stroomverbruik in je huis te kunnen inzien. Met de inzichten gaan gebruikers bewuster om met energie. Zo kun je besparen op energiekosten en bespaar je tegelijkertijd de aarde.

Monique de la Rie, HR-manager bij HomeWizard, is hiervoor de samenwerking aangegaan met werk- en ontwikkelbedrijf Provalu. “Niet alleen is het fijn dat we op deze manier onze klanten op een correcte en snelle manier van de producten kunnen voorzien. Ook de maatschappelijke manier van ondernemen die wij op deze manier voeren past bij HomeWizard.”

Voor deze nieuwe samenwerking hebben Dijck Dijkshoorn en Ingrid Kuijt alles in het werk gesteld om een productielijn op te zetten. Dijck, medewerker bedrijfsbureau Provalu, vertelt over het werk dat hiermee kan worden geboden. “Binnen onze verpakkingsafdeling hebben wij een lijn opgezet waar de slimme P1 meters worden ingepakt, zodat zij klaar zijn om te verzenden. Daarnaast regelen wij dat de bestellingen naar de klanten van HomeWizard worden verzonden. Mooi en uitdagend productiewerk!”

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

SROI-invulling Boskalis behaald

Sinds de start van de bouw aan de N206 (ir. G. Tjalmaweg/RijnlandRoute) ondersteunt Provalu aannemer Boskalis Nederland bij het invullen van de Social Return On Investment (SROI). Op donderdag 13 april is de invulling officieel behaald. 

‘Ik pas helemaal op de boerderij’

Het is donderdagochtend, 07.00 uur, als Ed ons met open armen ontvangt op boerderij de Willemshoeve in Voorhout. De boerderij aan de Jacoba van Beierenweg is bekend in de regio en dat is ook niet zo gek. Er gebeurt daar van alles! En daar werkt Ed aan mee, al zes jaar.