'Het hoeft er maar één te zijn'

Provalu en het UWV organiseerde donderdag 17 november een banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden. In een sfeervolle ruimte kon men op een ongedwongen manier kennis maken met elkaar. Iets dat de werkgevers ook deze keer met beide handen aanpakte. 'Het hoeft er maar één te zijn. Dan ben ik al heel blij' aldus een werkgever.

De grote diversiteit aan werkgevers maakte het voor de werkzoekenden een banenmarkt met veel kansen. De adviseurs van Provalu en het UWV speelden een belangrijke rol in het matchen wat ook daadwerkelijk op momenten al geslaagd is.

Ingrid Kuijt, medeorganisator van de banenmarkt, blikt terug op een geslaagd evenement. 'Niet alleen werkzoekenden en werkgevers zijn gematcht. Ook bedrijven hebben elkaar gevonden, een positief neveneffect!' 

Meer weten over de banenmarkt? Neem gerust contact op met Ingrid Kuijt: ingrid.kuijt@provalu.nl.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Administratief werk

Cyber Security training vult SROI verplichting in

Wat als je merkt dat medewerkers steeds vaker met cyber criminaliteit te maken krijgen en een cyber security expert een SROI verplichting heeft? Onze SROI adviseur vond een manier om deze twee uitdagingen te bundelen door de cyber security expert een training te laten ontwikkelen voor de medewerkers van Provalu.