'Het hoeft er maar één te zijn'

Provalu en het UWV organiseerde donderdag 17 november een banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden. In een sfeervolle ruimte kon men op een ongedwongen manier kennis maken met elkaar. Iets dat de werkgevers ook deze keer met beide handen aanpakte. 'Het hoeft er maar één te zijn. Dan ben ik al heel blij' aldus een werkgever.

De grote diversiteit aan werkgevers maakte het voor de werkzoekenden een banenmarkt met veel kansen. De adviseurs van Provalu en het UWV speelden een belangrijke rol in het matchen wat ook daadwerkelijk op momenten al geslaagd is.

Ingrid Kuijt, medeorganisator van de banenmarkt, blikt terug op een geslaagd evenement. 'Niet alleen werkzoekenden en werkgevers zijn gematcht. Ook bedrijven hebben elkaar gevonden, een positief neveneffect!' 

Meer weten over de banenmarkt? Neem gerust contact op met Ingrid Kuijt: ingrid.kuijt@provalu.nl.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

 W4A5152d

Honderden streekgenoten bezoeken Open Huis

Honderden streekgenoten zijn zaterdag 23 september over de rode loper bij Provalu naar binnen gegaan om  het werk- en ontwikkelbedrijf te verkennen. Tijdens het Open Huis van Provalu zijn de bezoekers aangenaam verrast door de diversiteit van de organisatie.

Sharony1

Freightways investeert in een inclusieve arbeidsmarkt

Freightways uit Katwijk is een logistiek service verlenend bedrijf waar het menselijk aspect van groot belang is. De keuze om een samenwerking te zoeken met Provalu is dan ook niet onverwacht. Beide partijen werken namelijk dagelijks aan een inclusievere arbeidsmarkt. Dé manier van duurzaam ondernemen.