Grand Hotel Huis te Duin en Hilton Garden Inn Leiden openen deuren

Een kijkje achter de schermen nemen bij twee gerenommeerde hotels uit de regio, wie wil dat nou niet?

Het brancheteam Hospitality & Facility van Werkgevers Servicepunt Holland-Rijnland gecoördineerd door Fabienne Laman, organiseerde een heuse Jobsafari. Een ideale manier voor werkzoekenden om te zien en horen wat de baanmogelijkheden zijn in zowel vijf sterren Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk als in het vier sterren hotel Hilton Garden Inn Leiden.

Onder begeleiding van Hans Saris (UWV), Bas te Riele (Rijnvicus) en Ingrid Kuijt (Provalu) vertrokken de werkzoekenden vanuit Provalu naar de hotels. De 'delegaties' werden zeer gastvrij ontvangen. Een succes was het, deze middag, niet alleen voor de werkzoekenden maar ook voor de werkgevers. Zij maakten kennis met gemotiveerde potentiele werknemers.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en
krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Initiatief weggeefwinkel Jojo en Provalu

In een tijd waarin alles duurder wordt is het moeilijk voor te stellen dat er een plek bestaat waar je gratis kunt winkelen. Ontmoetingswerkplaats Jojo in Sassenheim heeft echter zo’n plek én zette de deuren open voor alle medewerkers van Provalu.

'Het hoeft er maar één te zijn'

Provalu en het UWV organiseerde donderdag 17 november een banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden. In een sfeervolle ruimte kon men op een ongedwongen manier kennis maken met elkaar. Iets dat de werkgevers ook deze keer met beide handen aanpakte. 'Het hoeft er maar één te zijn. Dan ben ik al heel blij' aldus een werkgever.

Vakgerichte taalopleidingen met baangarantie

De krapte op de arbeidsmarkt is goed merkbaar. BWorkz, Provalu en DZB Leiden investeren in vaktaal- opleidingen voor werkzoekenden gekoppeld aan werk. Hierdoor ontstaan waardevolle medewerkers voor bedrijven in de regio.  

© Provalu 2021  /  privacyverklaring