Grand Hotel Huis te Duin en Hilton Garden Inn Leiden openen deuren

Een kijkje achter de schermen nemen bij twee gerenommeerde hotels uit de regio, wie wil dat nou niet?

Het brancheteam Hospitality & Facility van Werkgevers Servicepunt Holland-Rijnland gecoördineerd door Fabienne Laman, organiseerde een heuse Jobsafari. Een ideale manier voor werkzoekenden om te zien en horen wat de baanmogelijkheden zijn in zowel vijf sterren Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk als in het vier sterren hotel Hilton Garden Inn Leiden.

Onder begeleiding van Hans Saris (UWV), Bas te Riele (Rijnvicus) en Ingrid Kuijt (Provalu) vertrokken de werkzoekenden vanuit Provalu naar de hotels. De 'delegaties' werden zeer gastvrij ontvangen. Een succes was het, deze middag, niet alleen voor de werkzoekenden maar ook voor de werkgevers. Zij maakten kennis met gemotiveerde potentiele werknemers.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Jaaroverzicht 2023

Provalu heeft in 2023 een mooi jaar achter de rug en daar willen wij u graag in dit jaaroverzicht een doorkijkje in geven.

Administratief werk

Cyber Security training vult SROI verplichting in

Wat als je merkt dat medewerkers steeds vaker met cyber criminaliteit te maken krijgen en een cyber security expert een SROI verplichting heeft? Onze SROI adviseur vond een manier om deze twee uitdagingen te bundelen door de cyber security expert een training te laten ontwikkelen voor de medewerkers van Provalu.