Grand Hotel Huis te Duin en Hilton Garden Inn Leiden openen deuren

Een kijkje achter de schermen nemen bij twee gerenommeerde hotels uit de regio, wie wil dat nou niet?

Het brancheteam Hospitality & Facility van Werkgevers Servicepunt Holland-Rijnland gecoördineerd door Fabienne Laman, organiseerde een heuse Jobsafari. Een ideale manier voor werkzoekenden om te zien en horen wat de baanmogelijkheden zijn in zowel vijf sterren Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk als in het vier sterren hotel Hilton Garden Inn Leiden.

Onder begeleiding van Hans Saris (UWV), Bas te Riele (Rijnvicus) en Ingrid Kuijt (Provalu) vertrokken de werkzoekenden vanuit Provalu naar de hotels. De 'delegaties' werden zeer gastvrij ontvangen. Een succes was het, deze middag, niet alleen voor de werkzoekenden maar ook voor de werkgevers. Zij maakten kennis met gemotiveerde potentiele werknemers.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en
krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Team GO (WSP HR) organiseert matchingevent 'Holland Rijnland Got Talent'

Donderdag 7 juli zal voor de tweede maal het event 'Holland Rijnland Got Talent' worden georganiseerd door het brancheteam garantiebanen en overheid (GO) van Werkgeversservicepunt Holland Rijnland (WSP HR). Femke van Kampen (adviseur ontwikkeling & re-integratie bij Provalu) en Femke Hakkert (werkzoekende) kijken uit naar een waardevol matchingevent.

Banenmarkt trekt veel bezoekers

De banenmarkt, georganiseerd door het UWV en Provalu, heeft dinsdag 14 juni veel bezoekers getrokken. De 35 aangemelde bedrijven uit de Kust-, Duin- en Bollenstreek hadden stands ingericht om werkzoekenden te ontvangen.

Provalu mailt veilig met Zivver

Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze klanten. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat de huidige kanalen – zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post – kwetsbaar zijn.

© Provalu 2021  /  privacyverklaring