Geslaagde deelname Provalu aan het Bloemencorso Bollenstreek

Provalu reed afgelopen weekend mee met het 75e Bloemencorso Bollenstreek. Na twee jaar dit bijzondere regionale evenement te hebben gemist door de restricties, was deze editie voor Provalu juist de kans om (de naam van) onze nieuwe organisatie bekender te maken bij het grote publiek.De bedrijfsauto was prachtig versierd en werd om beurten bestuurd door verschillende medewerkers van Provalu die er samen een feestje van wisten te maken.

Vrijdag 22 april aan het einde van de middag stond de auto van Provalu in het centrum van Noordwijkerhout, samen met vele andere versierde auto’s en wagens, zodat het publiek de prachtige bloemcreaties van dichtbij kon bekijken. De medewerkers van Provalu werden hier uitgedaagd om hun kennis van bloemen op te frissen door de vragen van de bezoekers. Vrijdagavond werd vervolgens de sfeervolle Lichtjescorso gereden door de straten van dit dorp.

Op zaterdag 23 april moest er in alle vroegte weer verzameld worden in Noordwijk om te beginnen aan de route van het Bloemencorso. Onderweg genoten de collega’s van de gezellige sfeer door de vele bezoekers langs de kant van de straten. Pas laat in de avond kwam de stoet aan in Haarlem. Het waren twee lange dagen, maar onderling werd de sfeer er goed ingehouden.

Hartelijk dank aan de organisatie van het Bloemencorso Bollenstreek, de bloemstylisten en aan alle collega’s van Provalu die hebben bijgedragen om van de deelname een succes te maken!

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

 W4A5152d

Honderden streekgenoten bezoeken Open Huis

Honderden streekgenoten zijn zaterdag 23 september over de rode loper bij Provalu naar binnen gegaan om  het werk- en ontwikkelbedrijf te verkennen. Tijdens het Open Huis van Provalu zijn de bezoekers aangenaam verrast door de diversiteit van de organisatie.