Geslaagde deelname Provalu aan het Bloemencorso Bollenstreek

Provalu reed afgelopen weekend mee met het 75e Bloemencorso Bollenstreek. Na twee jaar dit bijzondere regionale evenement te hebben gemist door de restricties, was deze editie voor Provalu juist de kans om (de naam van) onze nieuwe organisatie bekender te maken bij het grote publiek.De bedrijfsauto was prachtig versierd en werd om beurten bestuurd door verschillende medewerkers van Provalu die er samen een feestje van wisten te maken.

Vrijdag 22 april aan het einde van de middag stond de auto van Provalu in het centrum van Noordwijkerhout, samen met vele andere versierde auto’s en wagens, zodat het publiek de prachtige bloemcreaties van dichtbij kon bekijken. De medewerkers van Provalu werden hier uitgedaagd om hun kennis van bloemen op te frissen door de vragen van de bezoekers. Vrijdagavond werd vervolgens de sfeervolle Lichtjescorso gereden door de straten van dit dorp.

Op zaterdag 23 april moest er in alle vroegte weer verzameld worden in Noordwijk om te beginnen aan de route van het Bloemencorso. Onderweg genoten de collega’s van de gezellige sfeer door de vele bezoekers langs de kant van de straten. Pas laat in de avond kwam de stoet aan in Haarlem. Het waren twee lange dagen, maar onderling werd de sfeer er goed ingehouden.

Hartelijk dank aan de organisatie van het Bloemencorso Bollenstreek, de bloemstylisten en aan alle collega’s van Provalu die hebben bijgedragen om van de deelname een succes te maken!

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en
krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Leo Kannerschool VSO en Provalu; aandacht voor groei en talent

De weg van opleiding naar werk vraagt bij jongeren met een speciale behoefte om maatwerk. Gebaande paden zijn voor sommige jongeren niet passend, terwijl de basis die in deze levensfase wordt gelegd allesbepalend is voor hun toekomst. De Leo Kannerschool VSO en Provalu zetten zich in voor een passende plek binnen de arbeidsmarkt voor jongeren.

Vertegenwoordigers van HomeWizard en Provalu

HomeWizard en Provalu vieren samenwerking

HomeWizard is een lokale onderneming die hard aan de weg timmert. De apparaten en app van HomeWizard geven Nederlandse huishoudens meer inzicht in hun gas-, water- en stroomverbruik. Een zoektocht naar extra hulp in het distributieproces van de P1 meter mondde uit bij Provalu.

© Provalu 2021  /  privacyverklaring