Provalu ontvangt Ondernemersnetwerk Duin- en Bollenstreek (ONDB)

Dinsdagavond 15 maart j.l. heeft Provalu de deuren geopend voor het ONDB. Een eerste event na de beperkingen van het coronavirus. Zowel de ondernemers als werkzoekenden kijken terug op een geslaagde avond.

Ingrid Kuijt, sales- en accountmanager bij Provalu en tevens lid van de activiteitencommissie van het ONDB, heeft als medeorganisator de kracht van Provalu en het netwerk van ondernemers met elkaar willen verbinden. “Op zo’n avond is het van belang dat de ondernemers kennis kunnen maken met lokale organisaties en samenwerkingspartners en de waarde van elkaar ontdekken. Door de deuren open te zetten van Provalu kon men letterlijk binnen kijken en dat werd zeer gewaardeerd.”

Directeur Rinco Knoop nam de aanwezigen mee in de totstandkoming van Provalu, voortgekomen uit het samengaan van MareGroep en Servicepunt Werk. Aansluitend deelden een zevental werkzoekenden tijdens een ronde tafel gesprek hun persoonlijke verhaal met de ondernemers. “De zenuwen waren zeker aanwezig maar zaten de werkzoekenden niet in de weg. Stuk voor stuk hebben zij hun persoonlijke verhaal en wens op het gebied van werk kunnen delen met een grote groep ondernemers die kampen met een krapte op de arbeidsmarkt. Zo hebben werkzoekenden en ondernemers met een personeelstekort elkaar ontmoet. Er zijn zelf gesprekken ingepland bij de ondernemers. Daar doen wij het uiteindelijk voor” aldus een zeer tevreden Ingrid Kuijt.

Ook de rondleidingen over de afdelingen aan de Nijverheidsweg in Voorhout kon op veel sympathie rekenen van de ondernemers. “Zo’n kijkje in de keuken is best leuk als je praktisch buren bent!” vertelde een deelnemer enthousiast.

Zelf ook kennismaken met Provalu? Neem gerust contact op met Ingrid Kuijt via ingrid.kuijt@provalu.nl.

Vind samen met Provalu werk dat bij je past en krijg weer grip op je toekomst

Bekijk ook deze berichten

Jaaroverzicht 2023

Provalu heeft in 2023 een mooi jaar achter de rug en daar willen wij u graag in dit jaaroverzicht een doorkijkje in geven.

Administratief werk

Cyber Security training vult SROI verplichting in

Wat als je merkt dat medewerkers steeds vaker met cyber criminaliteit te maken krijgen en een cyber security expert een SROI verplichting heeft? Onze SROI adviseur vond een manier om deze twee uitdagingen te bundelen door de cyber security expert een training te laten ontwikkelen voor de medewerkers van Provalu.