Smakelijke baan bij Chocolaterie Pierre

Jasmijn, chocolaterie Pierre

Jasmijn uit Voorhout was toe aan een nieuwe uitdaging op werkgebied. Jobcoach Femke is aan de slag gegaan en vond de perfecte plek bij chocolaterie Pierre in Hillegom.

Jobcoach Femke matcht drie nieuwe collega’s

De samenwerking met Provalu is gestart toen Gert en Karin, eigenaren van chocolaterie Pierre, op zoek waren naar een chauffeur. Via Provalu zijn zij in contact gekomen met Jack. Een streekgenoot die goed bleek te passen binnen het team. “Ik heb het onwijs naar mijn zin hier” vertelt Jack. “Ik rij de bestellingen en doe allerlei klussen in de chocolaterie.”

“Eigenlijk zochten wij ook nog een inpakker en zodoende kwam Jasmijn op ons pad. Femke is met haar op kennismaking geweest en na twee proefdagen hebben wij haar een werkplek aangeboden” vertelt eigenaresse Karin. “Ze past heel goed in het team en werkt hard.”

"Ik ga hier niet meer weg!"

“Ik ben super blij met mijn baan” vertelt Jasmijn. “Het werk is leuk en afwisselend. De collega’s zijn heel aardig en we hebben veel lol. Ik ga hier niet meer weg!”

Als laatste is Omar gestart bij de chocolaterie in Hillegom. Een echte alleskunner die binnen het bedrijf helpt waar het nodig is. Eigenaar Gert houdt van een open sfeer waarin je eerlijk kunt zijn naar elkaar. “Wij zijn heel blij met de hulp, maar kijken ook kritisch naar het werk dat geleverd wordt. Als het niet goed gaat zul je het horen, maar met deze drie loopt het heel goed. Ik ben blij met de nieuwe collega’s!” Jobcoach Femke van Kampen is blij met de geslaagde plaatsingen. “Hier doe ik het voor. Om te zien dat iemand een werkplek vindt waar hij of zij helemaal tot zijn recht komt en heel veel werkplezier heeft.”

Ook op zoek naar personeel? Neem eens contact op met jobcoach Femke om te bespreken wat er mogelijk is. Mail naar info@provalu.nl.