KLM biedt stabiele werkgelegenheid kopie

KLM

 W4A8218dklein

De medewerkers van Provalu verzorgen al zo’n 30 jaar diverse producten die aan boord van de KLM in de World Business Class en sinds augustus 2022 Premium Comfort Class worden gebruikt. Een waardevolle werkgever.

De werkzaamheden voor KLM Catering Service (KCS) bieden voor vele mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dé kans op een waardevolle baan. Het biedt structuur en regelmaat binnen een veilige en vertrouwde werkomgeving. Zaken die van grote waarde zijn.

Zo worden er dagelijks 4500 setjes bestek en 4500 headsets klaargemaakt voor hergebruik aan boord van de vliegtuigen. Daarmee is Provalu het enige Sociaal Werkbedrijf waarmee wordt samengewerkt. Een unieke positie en taak!

 W4A8275dklein

KLM wil zich inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen kan participeren. Door een samenwerking met Provalu kunnen wij ons steentje bijdragen” vertelt Henk van Piggelen (Contract Manager Inflight Services KLM). Naast de zakelijke kant brengt het Henk ook op persoonlijk vlak een positief gevoel.

“Als ik bij Provalu ben zie ik de trots van de mensen die aan het werk zijn voor KLM.  Dat is zo waardevol.” Die trots herkent Erik Don, sales- en accountmanager bij Provalu, maar al te goed. “Zodra je bij Provalu bij het KLM-gedeelte bent heerst daar gedrevenheid. Het gevoel dat iedereen daar werkt voor de KLM zit diep. De klant, KLM, is nauw betrokken bij het proces binnen Provalu. “Naast dat ik een regio genoot ben en dus letterlijk snel binnenwandel, is er een open communicatie wat bijdraagt aan wederzijds begrip.” Een structureel moment om met elkaar te sparren draagt daaraan bij.

"KLM, een waardemaker van groot belang"

 W4A8218dklein