'De gevulde koeken zijn het lekkerst'

Marjolein, medewerkster bedrijfsrestaurant

Marjolein straalt, eigenlijk altijd. Een lach, een kopje koffie of lekkere soep, een praatje. Ze is gastvrouw in hart en nieren en dat al 12,5 jaar in het bedrijfsrestaurant van Provalu.  

Marjolein straalt en heeft het ontzettend naar haar zin in het bedrijfsrestaurant. Dankzij haar werk in het bedrijfsrestaurant van Provalu genieten iedere dag hele groepen collega’s van een gezonde lunch, een warme kop koffie of een zelfgemaakte gevulde koek. “Die zijn het lekkerst!” vertelt Marjolein enthousiast als je haar vraagt naar haar favoriet. 

Een werkplek die past

Een werkplek waar rust is om te leren en de ruimte om plezier te maken, dat is wat Marjolein belangrijk vindt. Deze omstandigheden vindt ze binnen de muren van provalu en haar leidinggevende Ad Trompert is zowel haar coach, vraagbaak als haar steun op de werkvloer. Ze heeft de afgelopen 33 jaar altijd gewerkt, en daar is ze trots op. En terecht. 

In het bedrijfsrestaurant draait ze nu 12,5 jaar mee in een team waar ze zich thuis voelt. “We lachen veel en maken steeds grapjes”, Marjolein is duidelijk in haar element en wil het niet meer anders. “Ik ga hier nooit weg, want ik wil mijn collega’s niet missen.” vertelt ze resoluut. En die collega’s kunnen haar ook niet missen. Een stralende collega waar ze op kunnen bouwen, dat is Marjolein.