Werken bij Provalu

Provalu is hét verbindingscentrum voor partners en werkgevers in deze regio. Vanuit één loket werken we aan een inclusievere arbeidsmarkt door werk, ontwikkeling en re-integratie mogelijk te maken.

Wij geloven in de waarde van werk. Het vormt je, voedt je met ervaring en inspiratie. Samen met onze partners maken wij de waarde van werk mogelijk. Werk jij straks mee aan een nog mooiere en inclusievere Kust-, Duin- en Bollenstreek?

Vacatures

Teamleider groen

36 uur

Ben je op zoek naar een baan waarbij je kunt genieten van het voorjaar dat in aantocht is? Heb je groene vingers of wil je die krijgen? Ben je graag buiten aan het werk? Lees dan snel verder, want dan is dit iets voor jou!

Teamleider schoonmaak

32 - 36 uur

Ben jij op zoek naar een niet alledaagse job met vrijheid en ruimte voor jouw organisatie skills? Wil jij het beste uit mensen halen en heb je geduld en de motivatie om dit doel te bereiken? Dan is dit een prachtige kans voor jou!

Assistent teamleider

Afdeling Verpakken/Montage | 32 - 36 uur

Als assistent teamleider van één van onze interne afdelingen begeleid je medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en draag je bij aan hun ontwikkeling. Onze medewerkers hebben allen in verschillende mate extra begeleiding en ondersteuning nodig. Jij biedt hen begeleiding en kijkt naar mogelijkheden om de mensen verder te ontwikkelen. Doel van Provalu is om het beste uit mensen te halen, jij draagt hier op deze manier aan bij.

Sales- en accountmanager

32 - 36 uur

Voor de unit sales & accountmanagement zoeken wij ervaren accountmanager. Je krijgt er een kick van om de juiste vacatures of werkopdrachten te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sterker nog, het is jouw missie! 

Adviseur Ontwikkeling & Re-integratie

32 - 36 uur

Voor de unit Ontwikkeling & Re-integratie zoeken wij gedreven adviseurs voor onze klanten in de Kust-, Duin- en Bollenstreek. Onze klanten hebben allen in verschillende mate extra begeleiding en ondersteuning nodig bij het vinden van passend werk. Jij biedt hen die begeleiding en kijkt naar mogelijkheden om de mensen verder te ontwikkelen. Doel van Provalu is om het beste uit mensen te halen, jij draagt hier op deze manier aan bij.

Managementassistent

36 uur*

Wij zoeken een managementassistent die meedenkt én vooruit denkt, en die het hoofd koel weet te houden. Zo eentje die simpelweg de managers managet en daarnaast gedreven is, positieve energie meebrengt en humor heeft. Ben jij zo’n assistent? Of ben je leergierig aangelegd, pak je dingen snel op en wil je verder ontwikkelen op secretarieel gebied? Dan zoeken we jou!

© Provalu 2021  /  privacyverklaring