Vacature

Senior Productiebegeleider

Groen  |  36 uur

Provalu is hét verbindingscentrum voor partners en werkgevers in deze regio. Vanuit één loket werken we aan een inclusievere arbeidsmarkt door werk, ontwikkeling en re-integratie mogelijk te maken.

Wij geloven in de waarde van werk. Het vormt je, voedt je met ervaring en inspiratie. Samen met onze partners maken wij de waarde van werk mogelijk. Werk jij straks mee aan een nog mooiere en inclusievere Kust-, Duin- en Bollenstreek?

Wat ga je doen?

Als Senior Productiebegeleider vervul je de rol van leidinggevende naar de medewerkers, je instrueert en begeleidt hen en draagt bij aan hun ontwikkeling. Je zorgt voor werkplanningen en roosters en een goede uitvoering van de werkzaamheden, zowel in kwalitatieve als kwantitatieve zin. 

Je bent verantwoordelijk voor de juiste arbeidsomstandigheden op de werkplek, met name omtrent veiligheid, gezondheid en het bevorderen van de zelfstandigheid van medewerkers. 

Je neemt initiatieven en bedenkt oplossingen voor knelpunten waar het gaat om het productieproces en de ontwikkeling van je medewerkers. Je onderhoudt hiertoe frequent contact met zowel de medewerkerals de externe opdrachtgever / klant. Tevens voer je begeleidingsgesprekken en verzorg je de verslaglegging van jouw coaching activiteiten in het personeelsvolgsysteem.  

Je werkt onder eindverantwoordelijkheid van de Unit Manager Groen. 

Samen maken wij de waarde van werk mogelijk

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een leidinggevende met MBO werk- en denkniveau, met daarbij een goed empathisch vermogen, die zijn medewerkers kan stimuleren en motiveren.   

Je bent in het bezit van een middenmanagement opleiding en hebt kennis en ervaring in de groenvoorziening. 

Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als leidinggevende opgedaan. Je beschikt over coaching/ begeleidingsvaardigheden en bent in staat de mogelijkheden van de medewerkers goed in te schatten. Affiniteit met de doelgroep is dan ook een vereiste.  

Je bent veranderingsgezind en oplossingsgericht; je hebt een ‘hands-on-mentaliteit’ en je hebt goede contactuele eigenschappen.  Daarnaast ben je administratief onderlegd en hebt geen moeite met het schrijven van rapportages.  
Wij vinden het vanzelfsprekend dat je een resultaatgericht en ondernemend persoon bent.  

Je bent in het bezit van rijbewijs B(E).

Wat bieden wij jou?

De functie is ingeschaald in schaal 7 (€2.170,- t/m €3176,-). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Naast een marktconform salaris en vakantiegeld, bieden we je een eindejaarsuitkering van 6,75%, een goede verlofregeling (180 uur op basis van 36 uur) en een reiskostenvergoeding.

Solliciteren

Heb je zin in deze uitdaging, herken jij je in dit profiel en voldoe je aan bovenstaande criteria, dan ontvangen we graag je CV en motivatie! De uiterste reageerdatum voor deze vacature is 17 december 2021. Deze vacatures worden zowel in- als extern gelijktijdig uitgezet.

Solliciteer direct

Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met onze HR adviseur Coen Vendrig op 06-53836323.

Contact

Nijverheidsweg 22  •  2215MH Voorhout
Postbus 43  •  2215ZG Voorhout

Overige gegevens

T. 0252 - 262100
info@provalu.nl

© Provalu 2021  /  privacyverklaring