Vacature

Directiesecretaresse

36 uur*

Provalu is hét verbindingscentrum voor partners en werkgevers in deze regio. Vanuit één loket werken we aan een inclusievere arbeidsmarkt door werk, ontwikkeling en re-integratie mogelijk te maken. Wij geloven in de waarde van werk. 

Het vormt je, voedt je met ervaring en inspiratie. Samen met onze partners maken wij de waarde van werk mogelijk. Werk jij straks mee aan een nog mooiere en inclusievere Kust-, Duin- en Bollenstreek?

Wat ga je doen?

Als secretaresse werk je nauw samen met jouw collega binnen het Secretariaat en ondersteun je de Directeur, het Management, het Algemeen Bestuur en de Raad van Commissarissen met het plannen en organiseren van overleggen. Je beheert voor het MT de agenda en bereidt de vergaderingen voor. Je draagt zorg voor verslaglegging van vergaderingen en archiveert de bijbehorende documenten; je bent daarmee verantwoordelijk voor het documentatiesysteem. Ook draag je zorg voor alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden.

 Provalu, meerwaarde door werk 

Wie zoeken wij?

Een collega met een werk- en denkniveau op Mbo 4 niveau met relevante werkervaring op secretarieel gebied. Plannen en organiseren zijn op jouw lijf geschreven. Met jouw uitstekende sociale vaardigheden ben je een fijn lid van het team. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift heel goed en werken MS Office 365 is jou niet vreemd.

Wat bieden wij jou?

Een ondersteunende functie in een klein team, waarbij je veelal zelfstandig werkt in een dynamische en veranderende omgeving. De functie is ingeschaald in schaal M08 (€ 2.335,- t/m € 3.376,-)

aanvullend hebben wij bij Provalu goede arbeidsvoorwaarden, met o.a. 5 weken verlof en een mooi opleidingsbudget. Tevens is er ruimte voor een goede werk/privé-balans, met de mogelijkheid tot deels thuiswerken.

Solliciteren

Zie jij jezelf deze functie invullen bij Provalu? Klik hier om te solliciteren.

Direct solliciteren

*De functie kan worden ingevuld door een fulltimer of twee parttimers

Contact

Nijverheidsweg 22  •  2215MH Voorhout
Postbus 43  •  2215ZG Voorhout

Overige gegevens

T. 0252 - 262100
info@provalu.nl

© Provalu 2021  /  privacyverklaring